Buiten vliegen bestrijden in de tuin

Buiten vliegen bestrijden in de tuin

Vliegenoverlast in je eigen achtertuin! Iedereen zal dit wel herkennen. Voorkom overlast en gebruik de Flybuster Garden. De Flybuster Garden is een professionele vliegenvanger die gebruikt maakt van 100% natuurlijke vulling.

Heerlijk het voorjaar komt er weer aan! Bomen lopen weer uit, bloemen gaan weer bloeien, de vogels gaan weer fluiten en de temperatuur gaat weer omhoog. Heerlijk zou je denken, maar helaas niet voor iedereen!
 
Voor veel mensen hebben deze warmere temperaturen ook zijn nadelen: Vliegenoverlast! 
 

De feiten over de vlieg

De meest bekende soort vlieg is de huisvlieg. De huisvlieg komt over vrijwel de gehele wereld voor, maar is in drogere of koudere gebieden wel afhankelijk van de mens om zich te kunnen overleven. Vliegen komen overal voor maar in ons land vooral in verwarmde stedelijke bebouwing of in stallen.
 
De levenscyclus van een vlieg ligt tussen de twee weken en twee maanden. Een vrouwtjesvlieg legt in die tijd zo’n 600-700 eieren. Voorbeeld: als twee vliegen zich in april voortplanten, kan daar een populatie uit ontstaan van ruim 5,6 miljoen vliegen. Niet zo moeilijk om te bedenken dus welke enorme overlast door deze gigantische aantallen kan ontstaan, kortom vliegenoverlast!
 

Voorkomen beter dan ... vangen

De beste manier om vliegen te bestrijden is om de grootste overlast te voorkomen. Vliegen komen vaak af op  Onderstaand een paar praktische tips:
  1. Houd je tuin schoon, een opgeruimde tuin zonder afval zorgt ervoor dat vliegenoverlast sterk afneemt.
  2. Voorkom stilstaand water, vliegen worden aangetrokken door stilstaand water .
  3. Grasmaaien, vliegen zijn gek op hoog gras. Voorkom dit en maai regelmatig!

Alle voorzorgsmaatregelen kunnen soms niet voorkomen dat professionele bestrijding nodig is.

 

Vliegen bestrijden in de tuin

Het is makkelijker gezegd dan gedaan: professioneel vliegen bestrijden! Flybuster heeft hiervoor een vliegenvanger ontwikkeld met een 100% natuurlijke vulling. Natuurlijk maar toch 100% effectief!
 
De FlyBuster Garden is voorzien van acht bijzondere, gepatenteerde ‘one way’-openingen. De vliegen worden aangetrokken door de vulling in de vliegenvanger en gaan door de acht bijzondere, gepatenteerde ‘one way’-openingen naar binnen. Deze zijn zo ontworpen dat, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, er geen ontsnappen meer mogelijk is. Na verloop van tijd zit de FlyBuster Garden propvol met vliegen en kan hij worden geleegd en opnieuw gebruikt.  
 
Vliegen bestrijden in en om te tuin met de FlyBuster Garden verminderd de vliegenoverlast met 80% tot 90% procent.