• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Last van een vliegenplaag? Vliegen bestrijden in de veehouderij, paardenstal of gewoon thuis in de tuin of op het terras? Dan ben je op zoek naar een écht effectieve, professionele vliegenval of vliegenvanger! De FlyBuster vliegenval en FlyBuster Garden vliegenvanger zijn gebaseerd op een uniek gepatenteerd systeem, afkomstig uit Italië en gebaseerd op diverse internationale studies en onderzoeken. De FlyBuster producten zijn bijzonder effectief, eenvoudig in het gebruik en bovendien op 100% natuurlijke basis, dus milieuvriendelijk.

De FlyBuster vliegenval is al een grote bekende in de agrarische sector. Er is ook de zeer effectieve FlyBuster Garden vliegenvanger. Deze maakt gebruik van hetzelfde innovatieve systeem als de FlyBuster vliegenval en maakt korte metten met vliegen in bijvoorbeeld tuinen en parken, campings, sportcentra en rond zwembaden.

Overal waar vliegenoverlast is kunnen de FlyBuster Vliegenval en FlyBuster Garden effectief en professioneel worden ingezet. Door het creëren van een zogenaamde no-flyzone blijven vliegen weg van het vliegenvrij te maken gebied en wordt de overlast met liefst 80-90% verminderd. De lokstof in de FlyBuster vliegenverdelgers blijft 4-8 weken actief. De lokstof kan daarna eenvoudig worden nagevuld.

Je vindt alle informatie over het realiseren van een no-flyzone met behulp van strategisch geplaatste FlyBusters onder het kopje Hoe werkt het?

Vliegenbestrijding Agrarische bedrijven
Werk je in de veehouderij, ben je manegehouder of woon je in het buitengebied en zoek je een goed middel voor vliegenbestrijding? Agrarische bedrijven en maneges in het buitengebied hebben vaak last van vliegenplagen. Een goede vliegbestrijding in stallen, maneges en loodsen is dan ook een belangrijk punt waar op de juiste manier actie op ondernomen moet worden. FlyBuster biedt daarvoor de beste oplossing.
Lees meer
Een professionele vliegenvanger kopen
Heb je last van een vliegenplaag? Dan is een professionele vliegenvanger geen overbodige luxe. Een vliegenvanger trekt met een sterk ruikende lokstof zoveel mogelijk vliegen uit de omgeving aan en zorgt ervoor dat ze niet meer kunnen ontsnappen. Daarmee ben je op een eenvoudige manier zo snel mogelijk van je vliegenplaag af.
Lees meer
Vliegenplaag in de tuin? Flybuster helpt direct!
Een vliegenplaag in de tuin, daar zit niemand op te wachten. Als je lekker op je terras zit wil je niet continue lastig gevallen worden door een vlieg of erger nog: meerdere vliegen. Ben je bang voor vliegenoverlast? Dan kun je op een eenvoudige manier een vliegenplaag voorkomen. Heb je al veel vliegenoverlast, dan laten we je graag zien dat ook een vliegenplaag oplossen heel eenvoudig is.
Lees meer
Flybuster Lokstof Vliegenvanger
Op zoek naar effectieve lokstof om vliegenoverlast tegen te gaan? Niet meer zelf met middeltjes rommelen maar direct resultaat? De Flybuster lokstof is een 100% natuurlijke lokstof die bekend staat om zijn effectieve werking.
Lees meer
Buiten vliegen bestrijden in de tuin
Vliegenoverlast in je eigen achtertuin! Iedereen zal dit wel herkennen. Voorkom overlast en gebruik de Flybuster Garden. De Flybuster Garden is een professionele vliegenvanger die gebruikt maakt van 100% natuurlijke lokstof.
Lees meer

Bekijk alles

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »