• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Last van een vliegenplaag? Vliegen bestrijden in de veehouderij, paardenstal of gewoon thuis in de tuin of op het terras? Dan ben je op zoek naar een écht effectieve, professionele vliegenval of vliegenvanger! De FlyBucket vliegenval en Pro Garden vliegenvanger zijn gebaseerd op een uniek gepatenteerd systeem en gebaseerd op diverse internationale studies en onderzoeken. De producten op Flybuster.nl zijn bijzonder effectief, eenvoudig in het gebruik en bovendien op 100% natuurlijke basis, dus milieuvriendelijk.

De Flybucket vliegenval is al een grote bekende in de agrarische sector. Er is ook de zeer effectieve Pro Garden vliegenvanger. Deze maakt gebruik van dezelfde lokstof als de Flybucket vliegenval en maakt korte metten met vliegen in bijvoorbeeld tuinen en parken, campings, sportcentra en rond zwembaden.

Overal waar vliegenoverlast is kunnen de Flybucket Vliegenval en de Pro Garden effectief en professioneel worden ingezet. Door het creëren van een zogenaamde no-flyzone blijven vliegen weg van het vliegenvrij te maken gebied en wordt de overlast met liefst 80-90% verminderd. De vulling in de vliegenverdelgers blijft 4-8 weken actief. De vulling kan daarna eenvoudig worden nagevuld.

Je vindt alle informatie over het realiseren van een no-flyzone met behulp van strategisch geplaatste FlyBucket onder het kopje Hoe werkt het?

Vliegenbestrijding voor de biologische Melkveehouder
Vliegenoverlast op een melkveebedrijf leid tot hygiëne problemen, stress en tot productievermindering
Het gebruik van emmers met een natuurlijke gist is een biologische wijze van vliegenbestrijding.

(Biologische) melkveehouders hebben nu een praktische oplossing. Flybuster lokstof met een vangemmer die makkelijk opnieuw gebruikt kan worden. Flybuster voorkomt de ontwikkeling van vliegen door ze weg te vangen.

Bestellen via internet en snel en makkelijk bezorgd per post. Voor een biologische bedrijf een passende oplossing om de vliegenoverlast aan te pakken.
Lees meer
Flybuster vulling Vliegenvanger
Op zoek naar effectieve vulling om vliegenoverlast tegen te gaan? Niet meer zelf met middeltjes rommelen maar direct resultaat? De Flybusters vulling is een 100% natuurlijke vulling die bekend staat om zijn effectieve werking.
Lees meer
Vliegenplaag in de tuin? De Pro Garden helpt direct!
Een vliegenplaag in de tuin, daar zit niemand op te wachten. Als je lekker op je terras zit wil je niet continue lastig gevallen worden door een vlieg of erger nog: meerdere vliegen. Ben je bang voor vliegenoverlast? Dan kun je op een eenvoudige manier een vliegenplaag voorkomen. Heb je al veel vliegenoverlast, dan laten we je graag zien dat ook een vliegenplaag oplossen heel eenvoudig is.
Lees meer
Een professionele vliegenvanger kopen
Heb je last van een vliegenplaag? Dan is een professionele vliegenvanger geen overbodige luxe. Een vliegenvanger trekt met een sterk ruikende vulling zoveel mogelijk vliegen uit de omgeving aan en zorgt ervoor dat ze niet meer kunnen ontsnappen. Daarmee ben je op een eenvoudige manier zo snel mogelijk van je vliegenplaag af.
Lees meer
Vliegenoverlast in de melkveehouderij
Vliegen kunnen voor veel overlast zorgen, vooral in een warme zomer. Om overlast voor de dieren te beperken is het belangrijk op tijd in te grijpen. Ook hier is voorkomen beter dan genezen .... maar soms is het bestrijden nog de enige manier om vliegenoverlast in de stal tegen te gaan!
Lees meer

Bekijk alles

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »