Vliegenplaag in de tuin? De Pro Garden helpt direct!

  • Geplaatst op
Vliegenplaag in de tuin? De Pro Garden helpt direct!

Een vliegenplaag in de tuin, daar zit niemand op te wachten. Als je lekker op je terras zit wil je niet continue lastig gevallen worden door een vlieg of erger nog: meerdere vliegen. Ben je bang voor vliegenoverlast? Dan kun je op een eenvoudige manier een vliegenplaag voorkomen. Heb je al veel vliegenoverlast, dan laten we je graag zien dat ook een vliegenplaag oplossen heel eenvoudig is.

Vliegenoverlast, niet alleen lastig

Niets is irritanter dan een vlieg die continue in je buurt verkeert en vervelend zoemt. Als het om meer dan een paar vliegen gaat levert dat natuurlijk nog veel meer irritatie op. Maar vliegenoverlast is méér dan alleen maar lastig. Vliegen zijn onhygiënisch. Ze kunnen ziektes verspreiden doordat ze allerlei bacteriën met zich mee dragen. Sommige vliegen kunnen bovendien steken, wat hun aanwezigheid nog hinderlijker maakt. Wil je echt definitief een vliegenplaag oplossen in de tuin? Dan is een professionele vliegenvanger kopen een goed idee. Met de Pro Garden ben je in een wip van je vliegenplaag af.

Een vliegenplaag voorkomen

Vliegen zijn gek op eten, etensresten, mest en kadavers. Met die wetenschap kun je eenvoudig een vliegenplaag voorkomen. Eet je regelmatig in de tuin? Laat dan geen eten of etensresten staan of liggen en gooi niets in de tuin voor de hond of kat. Houd de buitenboel na het eten lekker schoon en zet de GFT bak in de schaduw, dat voorkomt broeien, wat vliegen aantrekt. Heb je een hond of kat die zijn behoefte doet in de tuin? Ruim de ontlasting snel op, want vliegen zijn er gek op en leggen hun eitjes erin. Ook als je een dode vogel in de tuin hebt gevonden of een ander dier raden we je aan die op te ruimen om een grotere vliegenplaag te voorkomen.

Een vliegenplaag oplossen

Heb je eenmaal vliegenoverlast in de tuin, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk die vliegenplaag oplossen. Een vlieg legt in een korte tijd miljoenen eitjes, dus hoe langer je wacht, hoe groter de vliegenoverlast zal worden. Wees er daarom snel bij. Met de Pro Garden vliegenvanger lukt vliegenbestrijding direct en definitief. Je kunt de vliegenvallen op je GFT container plaatsen, op je composthoop of achter in je tuin aan de schutting. Zo blijft je tuin vliegenvrij en hoeven jij, je kinderen en je huisdieren zich niet meer druk te maken om een vliegenplaag.