• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
Die FlyBuster Professional ist eine effektive Fliegenfalle, die einen 100% natürlichen Lockstoff verwendet. Die professionelle Lösung für Bereichen mit Fliegenbefall.

Im Lieferumfang ist 240 Gramm FlyBuster Füllungenthalten.
€44,95 €38,95
  • Artikelnummer 63929
  • 2 für je €37,00 kaufen und 5% sparen
  • 4 für je €36,03 kaufen und 7,5% sparen
  • 8 für je €35,06 kaufen und 10% sparen
- +
Asset 1In den Warenkorb
Bestellt für 15:00, morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Bewertungen
Yvette van Melsen 01-06-2017 11:36

Nog altijd dik tevreden over flybuster gebruik het nu al jaren.
Prima oplossing voor in de weilanden.

Groetjes
Yvette van Melsen.

Bewertungen
Rein 08-08-2016 14:40

Ik geef FlyBuster 5 sterren, omdat 10 sterren niet mag. Wij wonen in de buurt van een veehouder, en hebben af en toe vliegenoverlast. Ik ben al een tijd op zoek naar een goede vliegenlokstof, en kwam nu bij FlyBuster terecht.
Dit product werkt 10 tot 100 keer beter dan alle andere vliegenlokstoffen die ik heb gebruikt.

Ter vergelijk heb ik een "proefopstelling" gemaakt met 5 gelijke insectenvangers, met daarin vijf verschillende lokstoffen, en heb deze naast elkaar opgesteld. De vangst na 48 uur varieerde van 2 tot 50 vliegen in 4 van de insectenvangers. In de insectenvanger die was gevuld met FlyBuster zaten honderden vliegen.
De FlyBuster lokstof werkt direct en is onweerstaanbaar voor vliegen, terwijl het andere insecten (zoals bijen) niet aantrekt. Ik heb het product nog niet geprobeerd in de FlyBuster vliegenval emmer, maar dat zal alleen nog maar beter werken. Hier gaan we nog veel plezier van krijgen.

Bewertungen
Peter Killaars 26-07-2016 20:21

Beste Flybuster

Ik heb mijn bestelling snel en goed ontvangen. Echter er ontbrak een gepatenteerde kegel. Maar na een mailtje gestuurd te hebben was deze snel na geleverd.
De vliegen val werkt perfect al velen vliegen gevangen.

Ik heb dit spul ook aanbevolen op ons bedrijf (van Houtum, Swalmen). Waar we ook veel last hebben van vliegen. Dit komt omdat we dit jaar zijn begonnen met drankkartons te verwerken waar veel vliegen op af komen. Dus hebben we met de vliegenvallen ook weer veel vliegen gevangen. Het product werkt goed.
Ik geef daarom 5 Sterren.

Met Vriendelijke groet

Peter Killaars

Bewertungen
R. Kugel 25-07-2016 19:20

Ik geef FlyBuster 5 sterren, omdat 10 sterren niet mag.

Wij wonen in de buurt van een veehouder, en hebben af en toe vliegenoverlast.

Ik ben al een tijd op zoek naar een goede vliegenvanger, en kwam nu bij FlyBuster terecht.
Dit product werkt 10 tot 100 keer beter dan alle andere vliegenlokstoffen die ik heb gebruikt.

Ter vergelijk heb ik een "proefopstelling" gemaakt met 5 gelijke insectenvangers, met daarin vijf verschillende vullingen, en heb deze naast elkaar opgesteld.
De vangst na 48 uur varieerde van 2 tot 50 vliegen in 4 van de insectenvangers.
In de insectenvanger die was gevuld met FlyBuster zaten honderden vliegen.

De FlyBuster vulling werkt direct en is onweerstaanbaar voor vliegen, terwijl het andere insecten (zoals bijen) niet aantrekt. De geur in de fles is onaangenaam, maar eenmaal verdunt in de vliegenvanger is het nagenoeg niet ruikbaar.

Ik heb het product nog niet geprobeerd in de FlyBuster vliegenval emmer, maar dat zal alleen nog maar beter werken.

Hier gaan we nog veel plezier van krijgen.

Bewertungen
Els Christen 20-07-2016 20:02

goedenavond,

fly buster gekocht voor de vliegen op de boerderij. Het ruikt niet lekker maar het werkt schitterend! Nog steeds wel vliegen om het huis maar al veel minder.

Ik ben er blij mee

Groet,
Els

Bewertungen
Jerome Wildemeersch 20-07-2015 17:37

Wij geven een score van 4 op 5.

groetjes,

Bewertungen
Ulrike Rahn 11-06-2015 07:53

Hallo,

ik geef 'maar' 5 sterren omdat er niet meer te verdienen zijn!

Wij gebruiken de Flybuster emmers in onze paardenstal, rond onze stal en hebben zelfs één onder het dak van de schuilstal op de weide gehangen.
Het beste 'werkt' de emmer als je hem buiten in de zon op een verhoog van ongeveer 1 meter zet, maar ook in de schaduw of bij regen is er altijd leven in de emmer. Vliegen tellen is onmogelijk maar na 2-3 weken ziet de lokstof/water al zwart van de vliegen en vliegen constant een 20 tal in de emmer.
Tip voor het openen van de fles: heel voorzichtig lichtjes schudden (beter fles gewoon een paar keer omdraaien) zoals in de handleiding staat, anders ontstaat te veel druk bij het openen en wordt er geknoeid met de lokstof, die onverdund zeer sterk riekt en meteen vliegen lokt. Ieder druppel lokstof lokt de vliegen letterlijk.
Het sluiten van de deksel is wat moeizaam, maar eens alles toe is heb je geen last van geurhinder, wat gezien de kegels (= opening) wel héél bijzonder is.

In begin regeren de paarden wat raar op de emmer (kleur/geur) maar afhankelijk van het individu door het een dag of 2 tot ze eraan gewend zijn.

Zeker de moeite en door zijn efficiënte werking dé aandachtstrekker bij bezoek van zowel paardenmensen als geen paardenmensen!

Bewertungen
Frank 18-07-2014 11:47

Super, vliegen en ik houden ervan.
Wij hebben kippen en een paar geiten, vliegen gegarandeerd dus. Flybuster geplaatst en je ziet ze gewoon op de emmer afkomen!

3 weken verder, volle emmer dode vliegen en rustige stal. Super dus.

Groeten, Frank

Bewertungen
Fam. Nieskens 25-06-2014 13:04

Zeer tevreden. Snelle levering en duidelijke instructies. De Flybuster vliegenvangers doen hun werk goed. Groeten Fam. Nieskens

Bewertungen
Yvonne Janssen 28-05-2014 10:13

Beste FlyBuster,

Vanwege vertraging vanuit jullie leverancier heeft het even geduurd voordat, ik FlyBuster kreeg toegestuurd,
maar het was het wachten waard! Weg met die vliegen! Bedankt FlyBuster!

Groet,
Yvonne Janssen.

Bewertungen
A. Ottendal 19-05-2014 09:52

Prima oplossing! We hadden veel last van vliegen op het terrein, mede door de stallen. We hebben met een aantal FlyBuster vliegenvallen rondom het erf de overlast enorm weten te verminderen. De Flybusters blijven we zeker gebruiken. Bedankt

4.9 Sterne, basierend auf 11 Bewertungen