Een professionele vliegenvanger kopen

  • Geschrieben am
Een professionele vliegenvanger kopen

Heb je last van een vliegenplaag? Dan is een professionele vliegenvanger geen overbodige luxe. Een vliegenvanger trekt met een sterk ruikende vulling zoveel mogelijk vliegen uit de omgeving aan en zorgt ervoor dat ze niet meer kunnen ontsnappen. Daarmee ben je op een eenvoudige manier zo snel mogelijk van je vliegenplaag af.

Een vliegenvanger kopen, waar moet je op letten?

Een goede vliegenvanger kopen lijkt lastig, maar als je een professionele vliegenvanger zoekt zijn er eigenlijk maar weinig goede keuzes. De beste vliegenvanger is er één die niet alleen veel vliegen doodt, maar die ook heel eenvoudig in gebruik is zodat je er niet al teveel tijd aan hoeft te besteden. Daarnaast is een vliegenvanger met een natuurlijke vulling belangrijk, dat is tenslotte beter voor het milieu en zeker als je vliegenbestrijding bij een agrarisch bedrijf wilt uitvoeren is dat een must. Uiteraard moet de beste vliegenvanger ook zorgen voor minder vliegenoverlast, moet hij lang effectief zijn en liefst ook voordeliger ten opzichte van andere vliegbestrijdingsmiddelen.
 

FlyBucket, de beste vliegenvanger die er is

Wil je de beste vliegenvanger kopen die er is? Met de professionele vliegenvanger van Flybuster.nl heb je een geweldige vliegenval in handen waarmee je vliegen perfect bestrijden kunt. Het innovatieve systeem de Flybucket, ontworpen op basis van internationaal onderzoek, zorgt voor 80 tot 90% minder vliegenoverlast. Deze vliegenval heeft een 100% natuurlijke vulling en daarmee is hij onschadelijk voor het milieu. De Flybucket vliegenval is snel en praktisch in gebruik en heeft een werking van maar liefst vier tot acht weken. Hij is navulbaar en mede daardoor is het een voordelige vliegenbestrijder. Deze vliegenvanger is in verschillende formaten verkrijgbaar en effectief van vliegenbestrijding in agrarische bedrijven tot een vliegenplaag in de tuin.
 

Hoe werkt de Flybucket vliegenvanger?

De professionele vliegenval van Flybuster.nl is eenvoudig in gebruik. De ronde pot is gevuld met een sterk ruikende vulling die onweerstaanbaar is voor vliegen. Hij heeft acht openingen waardoor vliegen naar binnen kunnen maar niet meer naar buiten, ontsnappen is dus niet meer mogelijk.  Om de Flybuster optimaal te laten werken moet hij in de luwte geplaatst worden, net buiten de zogenaamde no-fly zone, het gebied dat vliegenvrij gemaakt moet worden. Zit de Flybucket vol met vliegen? Dan kun je hem legen en de vliegen composteren als organisch afval. De vliegenvanger kan vervolgens weer opnieuw gebruikt worden met een apart verkrijgbare navul vulling, aangelengd met water.