• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FlyBuster Professional Vliegenval - incl. lokstof

1 / 3
€59,95 €49,95
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
 • Bestel 2 voor €47,45 per stuk en bespaar 5%
 • Bestel 6 voor €44,96 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 12 voor €42,46 per stuk en bespaar 15%
FlyBuster Professional Vliegenval - incl. lokstof

FlyBuster Professional Vliegenval - de professionele vliegenvanger voor op plekken waar veel vliegen voorkomen en overlast veroorzaken!
 
Vliegen komen in groten getale voor in de agrarische sector en kunnen veel overlast veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan paardenstallen en varkens- en pluimveehouderijen. Een vliegenplaag bestrijd je het meest effectief met de FlyBuster Professional vliegenval: een professionele oplossing voor vliegenoverlast die gebruik maakt van een zeer efficiënte, 100% natuurlijke lokstof.

De FlyBuster Professional is gebaseerd op een innovatief gepatenteerd systeem, dat voortgekomen is uit een combinatie van internationale studies en onderzoeken voor de ontwikkeling van oplossingen voor het bestrijden van een vliegenplaag op boerderijen, in stallen, etc.

De FlyBuster Professional vliegenval bestaat uit een grote gele emmer met een deksel (kliksysteem). De vliegen worden aangetrokken door de lokstof in de vliegenval en gaan door de acht bijzondere, gepatenteerde ‘one way’-openingen naar binnen. Deze zijn zo ontworpen dat, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, er geen ontsnappen meer mogelijk is. Na verloop van tijd zit de FlyBuster Professional propvol met vliegen en kan hij worden geleegd en opnieuw gebruikt.

De bijgeleverde lokstof is 100% natuurlijk, onschadelijk voor het milieu en snel en praktisch in het gebruik. De gehele inhoud kan in de Flybuster emmer worden geplaatst en worden bijgevuld 6 liter water (40 gram op 1 liter water). De lokstof blijft 4-8 weken actief, afhankelijk van de omgevingsapparatuur.

De FlyBuster Professional vliegenval vangt enorme hoeveelheden vliegen en zorgt voor een vermindering van de overlast met 80- 90%.
 
Productvoordelen
 • Efficiënt: reduceert overlast van vliegen met 80-90%
 • 100% natuurlijk, geheel milieuvriendelijk
 • Eenvoudig in het gebruik: kant-en-klare toepassing, hervulbaar
 • Voordelig ten opzichte van andere bestrijdingssystemen
 • Wordt geleverd inclusief 240 g lokstof, klaar voor gebruik 
 
Toepassingen FlyBuster
FlyBuster Professional is uitermate geschikt voor o.a. de agrarische sector, paarden sector zoals:
 • Melkveehouderijen
 • Varkensstallen
 • Kippenstallen
 • Kalkoen boerderijen
 • Schapen boerderijen
 • Paarden maneges
 • Campings, Sportcentra's, Parken en Tuinen
 • En andere locaties met vliegenoverlast

Reviews
Reviews
4.9 sterren gebaseerd op 11 beoordelingen
Yvette van Melsen 01-06-2017
Reviews

Nog altijd dik tevreden over flybuster gebruik het nu al jaren.
Prima oplossing voor in de weilanden.

Groetjes
Yvette van Melsen.

Rein 08-08-2016
Reviews

Ik geef FlyBuster 5 sterren, omdat 10 sterren niet mag. Wij wonen in de buurt van een veehouder, en hebben af en toe vliegenoverlast. Ik ben al een tijd op zoek naar een goede vliegenlokstof, en kwam nu bij FlyBuster terecht.
Dit product werkt 10 tot 100 keer beter dan alle andere vliegenlokstoffen die ik heb gebruikt.

Ter vergelijk heb ik een "proefopstelling" gemaakt met 5 gelijke insectenvangers, met daarin vijf verschillende lokstoffen, en heb deze naast elkaar opgesteld. De vangst na 48 uur varieerde van 2 tot 50 vliegen in 4 van de insectenvangers. In de insectenvanger die was gevuld met FlyBuster zaten honderden vliegen.
De FlyBuster lokstof werkt direct en is onweerstaanbaar voor vliegen, terwijl het andere insecten (zoals bijen) niet aantrekt. Ik heb het product nog niet geprobeerd in de FlyBuster vliegenval emmer, maar dat zal alleen nog maar beter werken. Hier gaan we nog veel plezier van krijgen.

Peter Killaars 26-07-2016
Reviews

Beste Flybuster

Ik heb mijn bestelling snel en goed ontvangen. Echter er ontbrak een gepatenteerde kegel. Maar na een mailtje gestuurd te hebben was deze snel na geleverd.
De vliegen val werkt perfect al velen vliegen gevangen.

Ik heb dit spul ook aanbevolen op ons bedrijf (van Houtum, Swalmen). Waar we ook veel last hebben van vliegen. Dit komt omdat we dit jaar zijn begonnen met drankkartons te verwerken waar veel vliegen op af komen. Dus hebben we met de vliegenvallen ook weer veel vliegen gevangen. Het product werkt goed.
Ik geef daarom 5 Sterren.

Met Vriendelijke groet

Peter Killaars

R. Kugel 25-07-2016
Reviews

Ik geef FlyBuster 5 sterren, omdat 10 sterren niet mag.

Wij wonen in de buurt van een veehouder, en hebben af en toe vliegenoverlast.

Ik ben al een tijd op zoek naar een goede vliegenlokstof, en kwam nu bij FlyBuster terecht.
Dit product werkt 10 tot 100 keer beter dan alle andere vliegenlokstoffen die ik heb gebruikt.

Ter vergelijk heb ik een "proefopstelling" gemaakt met 5 gelijke insectenvangers, met daarin vijf verschillende lokstoffen, en heb deze naast elkaar opgesteld.
De vangst na 48 uur varieerde van 2 tot 50 vliegen in 4 van de insectenvangers.
In de insectenvanger die was gevuld met FlyBuster zaten honderden vliegen.

De FlyBuster lokstof werkt direct en is onweerstaanbaar voor vliegen, terwijl het andere insecten (zoals bijen) niet aantrekt. De geur in de fles is onaangenaam, maar eenmaal verdunt in de vliegenvanger is het nagenoeg niet ruikbaar.

Ik heb het product nog niet geprobeerd in de FlyBuster vliegenval emmer, maar dat zal alleen nog maar beter werken.

Hier gaan we nog veel plezier van krijgen.

Els Christen 20-07-2016
Reviews

goedenavond,

fly buster gekocht voor de vliegen op de boerderij. Het ruikt niet lekker maar het werkt schitterend! Nog steeds wel vliegen om het huis maar al veel minder.

Ik ben er blij mee

Groet,
Els

Jerome Wildemeersch 20-07-2015
Reviews

Wij geven een score van 4 op 5.

groetjes,

Ulrike Rahn 11-06-2015
Reviews

Hallo,

ik geef 'maar' 5 sterren omdat er niet meer te verdienen zijn!

Wij gebruiken de Flybuster emmers in onze paardenstal, rond onze stal en hebben zelfs één onder het dak van de schuilstal op de weide gehangen.
Het beste 'werkt' de emmer als je hem buiten in de zon op een verhoog van ongeveer 1 meter zet, maar ook in de schaduw of bij regen is er altijd leven in de emmer. Vliegen tellen is onmogelijk maar na 2-3 weken ziet de lokstof/water al zwart van de vliegen en vliegen constant een 20 tal in de emmer.
Tip voor het openen van de fles: heel voorzichtig lichtjes schudden (beter fles gewoon een paar keer omdraaien) zoals in de handleiding staat, anders ontstaat te veel druk bij het openen en wordt er geknoeid met de lokstof, die onverdund zeer sterk riekt en meteen vliegen lokt. Ieder druppel lokstof lokt de vliegen letterlijk.
Het sluiten van de deksel is wat moeizaam, maar eens alles toe is heb je geen last van geurhinder, wat gezien de kegels (= opening) wel héél bijzonder is.

In begin regeren de paarden wat raar op de emmer (kleur/geur) maar afhankelijk van het individu door het een dag of 2 tot ze eraan gewend zijn.

Zeker de moeite en door zijn efficiënte werking dé aandachtstrekker bij bezoek van zowel paardenmensen als geen paardenmensen!

Frank 18-07-2014
Reviews

Super, vliegen en ik houden ervan.
Wij hebben kippen en een paar geiten, vliegen gegarandeerd dus. Flybuster geplaatst en je ziet ze gewoon op de emmer afkomen!

3 weken verder, volle emmer dode vliegen en rustige stal. Super dus.

Groeten, Frank

Fam. Nieskens 25-06-2014
Reviews

Zeer tevreden. Snelle levering en duidelijke instructies. De Flybuster vliegenvangers doen hun werk goed. Groeten Fam. Nieskens

Yvonne Janssen 28-05-2014
Reviews

Beste FlyBuster,

Vanwege vertraging vanuit jullie leverancier heeft het even geduurd voordat, ik FlyBuster kreeg toegestuurd,
maar het was het wachten waard! Weg met die vliegen! Bedankt FlyBuster!

Groet,
Yvonne Janssen.

A. Ottendal 19-05-2014
Reviews

Prima oplossing! We hadden veel last van vliegen op het terrein, mede door de stallen. We hebben met een aantal FlyBuster vliegenvallen rondom het erf de overlast enorm weten te verminderen. De Flybusters blijven we zeker gebruiken. Bedankt

4.9 sterren gebaseerd op 11 beoordelingen