• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FlyBuster Garden Vliegenvanger - 2 liter

-11%
1 / 1
€27,95 €24,95
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 2 voor €23,70 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 4 voor €22,46 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 8 voor €21,21 per stuk en bespaar 15%
FlyBuster Garden Vliegenvanger - 2 liter

 
Flybuster Garden Vliegenvanger 2 lt. - De FlyBuster vliegenval is al een enorm succes in de agrarische sector. Goed nieuws: er is nu ook de FlyBuster Garden vliegenvanger, die werkt volgens hetzelfde succesvolle gepatenteerde systeem. Een vliegenplaag kan nu ook effectief worden bestreden in tuinen en op terrassen, maar ook rond zwembaden, op campings enzovoorts. Juist hier veroorzaken vliegen veel overlast en irritatie.

De FlyBuster Garden vliegenvanger biedt een professionele oplossing voor vliegenoverlast die gebruik maakt van een effectieve, 100% natuurlijke lokstof

De FlyBuster Garden is voorzien van acht bijzondere, gepatenteerde ‘one way’-openingen. De vliegen worden aangetrokken door de lokstof in de vliegenvanger en gaan door de acht bijzondere, gepatenteerde ‘one way’-openingen naar binnen. Deze zijn zo ontworpen dat, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, er geen ontsnappen meer mogelijk is. Na verloop van tijd zit de FlyBuster Garden propvol met vliegen en kan hij worden geleegd en opnieuw gebruikt.

De lokstof is 100% natuurlijk, onschadelijk voor het milieu en snel en praktisch in het gebruik: simpelweg aanlengen met water (40 gram op 1 liter water). De lokstof blijft 4-8 weken actief, afhankelijk van de omgevingsapparatuur.

De FlyBuster Garden vliegenvanger vangt enorme hoeveelheden vliegen en zorgt voor een vermindering van de overlast met 80-90%.
 
Naast de FlyBuster Garden 2 liter is er ook een kleinere variant met de Flybuster Garden 1 liter.
 

Productvoordelen

  • Efficiënt: reduceert overlast van vliegen met 80-90%
  • 100% natuurlijk, geheel milieuvriendelijk
  • Eenvoudig in het gebruik: kant-en-klare toepassing, navulbaar
  • Voordelig ten opzichte van andere bestrijdingssystemen
  • Wordt geleverd inclusief 40 g lokstof, klaar voor gebruik 
Let op: de FlyBuster Garden is NIET geschikt voor binnen

Reviews
Reviews
4.8 sterren gebaseerd op 8 beoordelingen
Jurgen Pesch 27-09-2016
Reviews

De FlyBuster netjes op tijd geleverd gekregen en dezelfde dag in de tuin opgehangen. Na een aantal dagen gecontroleerd en er zaten zeker al 100 vliegen in! Het werkt geweldig! Omdat we in een buitengebied wonen is eigenlijk een FlyBuster onmisbaar.

Met vriendelijke groet,

Jurgen

Sandra Roelofs 25-07-2016
Reviews

Wij zijn erg te spreken over de Flybuster, de vliegen komen er in grote getale op af. De geur is iets minder geschikt voor op een terras maar je kunt hem ongeveer 10 meter van je terras plaatsen dus dan is dat probleem ook opgelost.

Ik geef 4 sterren.

Met vriendelijke groet
Sandra Roelofs

A van der Burgt 08-07-2015
Reviews

We waren best een beetje sceptisch over de werking, maar na 1 week had de flybuster inderdaad heel veel vliegen gevangen en werd de overlast al een stuk minder. Dit in tegenstelling tot andere vangzakken die we wel eens geprobeerd hebben. Enige nadeel is de geur is vooral tijdens de eerste dagen behoorlijk onaangenaam, hij moet dus wel ver weg genoeg van je terras staan. Ik geef 4 sterren!

L. de Graaf 26-06-2014
Reviews

De Flybuster Gardens inmiddels ruim een week in gebruik en het werkt geweldig! Eindelijk weer rustig buiten zitten zonder al die vliegen om je heen. De geur van de lokvloeistof is niet echt smakelijk maar daar merken we toch weinig van omdat we de vliegenvangers rondom onze tuin hebben hangen zoals op de gebruiksaanwijzing word aangegeven. Zeer tevreden! Bedankt en Vriendelijke groeten

K. Vlastuin 28-05-2014
Reviews

We wonen in het buitengebied en hebben behoorlijk last van vliegen.
Erg vervelend als je buiten wilt eten e.d. Met enige argwaan 2 Flybuster Garden aangeschaft.
Het resultaat vond ik verbazend; wat een enorme hoeveelheid vliegen zitten er na één week in de Flybusters.
Heb er inmiddels meerderen aangeschaft, ook voor de buren.
Een aanrader dus!

P. Kockelkorn 21-08-2013
Reviews

Ik was sceptisch over de FLYBUSTER en geloofde niet in de werking van dit product. Ik ben wel laaiend enthousiast geworden van de werking. Duizend vliegen zijn er gevangen en het werkt perfect. Een aanrader voor iedereen die last heeft van vliegen. Geweldig, de volgende bestelling zal volgen. Een product dat zijn geld waard is. Dank jullie voor deze leuke vliegvrije zomer.

H.J.Schonewille. 21-08-2013
Reviews

Mijn ervaring is dat de potten goed werken. Alle bussen zitten vol vliegen en werken nog steeds.
De overlast is wel afgenomen , maar niet alle vliegen houd je tegen.
Het is een goed product, probeer misschien later de grotere emmers uit, die hebben meer volume.

Fam. Waasdorp 20-08-2013
Reviews

Dit product werkt geweldig. Helaas kun je soms de bron niet aanpakken (buren met honden(poep) in de tuin). Het was zo erg dat we met een BBQ zoveel overlast van strontvliegen hadden dat we gewoonweg binnen moetsten eten.

Nu een paar dagen later, niets meer.
Een enkele vlieg soms.

Dank voor het redden van het buiteneten.

4.8 sterren gebaseerd op 8 beoordelingen